قالیباف تهران را به مقصد تاشکند ترک کرد-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند

قالیباف تهران را به مقصد تاشکند ترک کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی در رأس هیئتی پارلمانی دقایقی قبل تهران را به مقصد تاشکند ترک کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۴ - ۲۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 12
کد خبر: ۱۴۲۱۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدباقر قالیباف بعد از ظهر امروز (سه شنبه) در رأس یک هیئت پارلمانی، تهران را به مقصد تاشکند ترک کرد.

این سفر به دعوت «نورالدین جان اسماعیل‌اف» رئیس مجلس قانون‌گذاری جمهوری ازبکستان همتای ازبکستانی قالیباف بوده و با هدف تحکیم روابط پارلمانی و تسهیل ارتقا روابط اقتصادی، فرهنگی و سیاسی بین دو کشور است.

در این سفر، غلامرضا نوری قزلجه، احد آزادی خواه، پروین صالحی مبار‌که و سیدغنی نظری رئیس مجلس را همراهی می‌کنند.

قالیباف پیش از سفر به تاشکند، طی سخنانی در تشریح اهداف این سفر، گفت: به دعوت رسمی نورالدین‌جان اسماعیل‌اُف رئیس مجلس قانون گذاری و همچنین رئیس مجلس عالی جمهوری ازبکستان، به این کشور سفر می کنم، هر دو روسای مجلس تأکید دارند که روابط دو جانبه در حوزه پارلمانی، مسائل اقتصادی، تجاری، مسائل سیاسی و فرهنگی را با سرعت توسعه دهند. ایران و ازبکستان از جهت جغرافیایی و از جهت فرهنگی دو کشور نزدیک به هم هستند اما روابط دو کشور نسبت به نزدیکی که دارند و به اندازه انتظار توسعه نیافته است.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: در این سفر دیدارهایی با رئیس جمهور ازبکستان، روسای مجلس سنا و مجلس نمایندگان ازبکستان و همچنین نشستی با بخشی از تجار فعال در آنجا خواهیم داشت، امیدواریم بتوانیم روابط پارلمانی خود را توسعه دهیم که این روابط پارلمانی بدون شک در روابط بین ملت‌ها و دولت‌های دو کشور تأثیر خواهد داشت، شیوع بیماری کرونا باعث اُفت همه ارتباطات در سطح دنیا شد لذا در روابط ما با ازبکستان هم تأثیر داشت اما این ارتباط همچنان برقرار بوده است و امروز با شرایط بهتر، می‌توانیم ارتباطات را توسعه دهیم.

وی با بیان اینکه در روابط دو جانبه بستر توسعه روابط تجاری و فرصت‌های ترانزیتی خوبی وجود دارد، گفت: بخش‌های دولتی و تجار بخش خصوصی دو کشور نیز ظرفیت های خوبی برای فعالیت بیشتر در اختیار دارند که می‌توانند آن را فعال کنند، در این شرایط ارتباطات را توسعه خواهیم داد. این سفر ارتباطات پارلمانی و دو جانبه را گسترش خواهد داد.

قالیباف یادآور شد: نکته قابل تامل دیگر اینکه ازبکستان جزء کشورهای پرجمعیت حوزه آسیای میانه و یکی از کشورهای موثر در سازمان شانگ‌های است و ما در سال آینده به عنوان عضو دائمی و اصلی شانگ‌های خواهیم بود و این یک فرصت مثبت برای توسعه روابط بین دو کشور خواهد بود، ضمن اینکه در حوزه منطقه‌ای و جهانی فرصت های خوبی را فراهم خواهد کرد.

رئیس مجلس در ادامه تصریح کرد: یکی از موضوعات مهم مسائل امنیتی منطقه است، ازبکستان هم مرز با افغانستان است و یکی از موضوعاتی که مورد توجه دو کشور مبارزه با تروریسم و مواد مخدر است، همکاری‌های دوجانبه موثر در امنیت پایدار در افغانستان و دولت آینده افغانستان که از همه گروه‌ها و طوایف مختلف شکل می گیرد، مورد تاکید دو کشور است. امیدوارم این سفر در تحقق سیاست‌های جمهوری اسلامی در دولت سیزدهم و مجلس یازدهم که توسعه روابط با کشورهای همسایه و اسلامی را دنبال می‌کند، موثر باشد.

ارسال نظر